DE ZEVENDE HEMEL

DE ZEVENDE HEMEL De lekkerste Spare-ribs van Nederland!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1541 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Zevende Hemel. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 19:32 Als was goed toppie
21 jun 2022 om 20:05 Na 60 minuten belde ik om te vragen hoelaat het eten kwam, ik kreeg associaal antwoord! De bezorger zei aan de deur dat ik gewoon moet wachten tot ik aan de beurt ben, lekker associaal! Eten was wel lekker maar door deze chauffeur maar 2 sterren!!!
20 jun 2022 om 22:21 lekker
20 jun 2022 om 21:10 Eten was lekker en geweldige bezorger
20 jun 2022 om 18:55 Cordon blue XXL besteld, maar kreeg een gewone schnitzel XXL. Verder wel lekker, maar wel jammer!
14 jun 2022 om 21:38 zeer lekker heeft ons goed gesmaakt.
12 jun 2022 om 20:50 Uit de kunst
6 jun 2022 om 20:05 Goed eten, heerlijk warm en stipt op tijd geleverd
6 jun 2022 om 9:07 Grote portie, snelle levering. Vlees had beter gekund
6 jun 2022 om 9:03 De schintzels waren lekker zoals altijd maar varkenshaas bakken is helaas niet een van de kwaliteiten. Erg jammer. Verschillende keren geprobeerd met saté en nu met champignonsaus maar niet goed gebakken.
3 jun 2022 om 21:30 Eten was heerlijk. Bezorgen was top.
28 mei 2022 om 9:16 Eten was nog goed heet. Spareribs honing waren niet zo mals als de spareribs hot. Bezorging was precies op het tijdstip dat ze zelf aangaven, dus geen verrassing. Zal hier zeker nog eens bestellen.