DE ZEVENDE HEMEL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1917 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Zevende Hemel. Meer weten? Ontdek meer

8 jul 2024 om 23:38 Gewoon altijd goed, alsof je thuis je restaurant hebt.
1 jul 2024 om 10:38 Het eten was er vlugger dan verwacht, het smaakte ook goed. Vlees was echter al aan de koude kant en nadien waren we helaas beide aan de dunne
30 jun 2024 om 11:33 Ook de bbq ribs zijn heerlijk. Wat is het toch moeilijk kiezen. Dit keer een medium portie en de kipfilet met groente. Samen een mooie royale portie voor twee personen! Het bezorgen duurt lang maar t is het waard.
23 jun 2024 om 23:07 Heerlijke spareribs zoals ze moeten zijn, alleen de friet was een beetje hard gebakken. Voor herhaling vatbaar zeker weten!!
18 jun 2024 om 5:09 Heerlijk,zoals altijd!!!
17 jun 2024 om 21:30 Eten was lekker goed warm en grote hoeveelheid Vriendelijk bij het eten brengen en telefoon
15 jun 2024 om 19:47 Het eten kwam precies op tijd Het was lekker , de frietjes hadden iets warmer gekund , maar oke ze smaakte ouderwets naar friet en geen droge stokjes wat je op andere plaatsen krijgt
11 jun 2024 om 3:34 een foutje gemaakt direct opgelost ... goed zoals altijd ze hebben de lekkerste frieten van iedereen .
10 jun 2024 om 21:59 Mocht iets warmer zijn bij aankomst. Maar weer heel lekker en mals. En nieuwe klant bij Ribs & More maar al lange klant bij de 7e hemel. Blij dat de kwaliteit niet achteruit is gegaan. Chapeau!
10 jun 2024 om 20:36 Zoals altijd heerlijk!! Zijn we niet in het restaurant dan even thuis ĺaten bezorgen!
9 jun 2024 om 11:39 Bestelling kwam op tijd maar wat je krijgt voor het geld wat het kost is niet spectaculair. Voor ons niet voor herhaling vatbaar, dat geld besparen we liever.
8 jun 2024 om 16:01 Sehr empfehlenswert!!! Sehr gute Spareribs ,echt lecker mit guten Beilagen. Sehr freundliches Personal und schnelle Lieferung. Weiter so :-) Top !!!