DE ZEVENDE HEMEL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1899 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Zevende Hemel. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2024 om 19:37 Voor het eerst besteld en was erg lekker eten. Het zou 60 min duren en uiteindelijk was het binnen 30 min bij ons thuis.
25 mei 2024 om 10:29 Weer twee nieuwe smaken uitgeprobeerd, hilli en hinging ribs. Ook weer heerlijk. Het duurde wel eeg lang. En er hadden wat meer frietjes bij gemogen. Portie medium + groot was perfecte hoeveelheid voor 2 personen.
24 mei 2024 om 19:25 Was niet op afgesproken tijd bezorgd Bellen had geen zin want kreeg telkens lijn bezet Spareribs smaakte totaal niet na honing meer naar sojasaus waren ook niet fatsoenlijk gaar. Frieten waren bijna zwart. Broodjekruidenboter was slecht
23 mei 2024 om 22:08 Goede lekker spearips grote portie genomen je krijgt waar voor je geld lekker mals vlees
11 mei 2024 om 11:21 Het heeft ons goed gesmaakt en de afgesproken tijd is exact gehaald. De grote portie ribs met friet was ook een grote portie. Dus er staat nog lekker iets in de koelkast voor straks.
5 mei 2024 om 23:04 Eten was perfect alleen mag het van mij wel iets sneller bezorgd worden.
5 mei 2024 om 8:52 Heerlijk honing spareribs gehad !! En precies op tijd geleverd. Top.
4 mei 2024 om 19:16 Zeer lekker
30 apr 2024 om 19:53 Kleine tip:Bij een Wiener Schnitzel zou een beetje citroen wel lekker zijn.
21 apr 2024 om 20:57 Alweer een heerlijke portie Honing Mosterd Spareribs !!
10 apr 2024 om 7:43 Ik weet niet of er geen tijd was of zin om kip schnitzel te bakken, maar het was flauw smaakloos en voor 20+ EURO verwacht je een styrofoam menu tray met gekruide schnitzel, srry voor taalgebruik maar was niet te vreten. Bezorging was 25min later dan
8 apr 2024 om 22:10 Heerlijke ribjes! Je trekt het vlees zo van het bot af. Bezorging was top, 10 min eerder dan dat men had aangegeven.